USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Міжнародний турнір з боксу: лучанин став кращим боксером турніру

15 Червня 2021 22:27
12-13 червня 2021 року в Любешеві відбувся Міжнародний турнір з боксу пам’яті Ігоря Єремєєва. У змаганнях участь взяли 140 боксерів з 15 регіонів України (Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Одеської, Рівненської, Тернопільської, Черкаської, Чернівецької, Волинської областей та м. Київ), а також команди з Польщі, Словаччини та Молдови.

Про це інформує пресслужба Управління у справах молоді та спорту ОДА.

В рамках турніру було проведено 97 поєдинків, за участю майстрів спорту, членів збірних команд України та інших країн.

В номінації «Кращий боксер турніру» відзначили лучанина Сергія Снитюка, в номінації «За волю до перемоги» – Іллю Сінькова з м. Чернівці, в номінації «За кращу-техніко-тактичну майстерність» – Ратміра Турчанінова з м. Чернівці.

Почесним гостем турніру був Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури та спорту України, тренер братів КличківВолодимир Золотарьов.

За результатами турніру була нагороджено збірну команду Люблінського воєводства Республіки Польща та окремих переможців фінальних боїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus