USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

Між Струмівкою та Підгайцями ремонтують дорогу, рух частково обмежений

6 Жовтня 2020 09:53
Через ремонтні роботи на автошляху М-19 на ділянці км 157 – км 159 частково обмежать рух на два дні.

Про це інформують на сторінці Служби автомобільних доріг Волині у фейсбуці.

6-7 жовтня, на автодорозі М-19 Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече між населеними пунктами Струмівка та Підгайці Луцького району (км 157+400 – км 159+850) виконуватимуться роботи з влаштування верхнього шару дорожнього покриття.

Проїзд транспорту цією ділянкою автошляху М-19 буде частково обмежений і здійснюватиметься в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

«Служба автомобільних доріг у Волинській області перепрошує за тимчасові незручності та закликає всіх учасників дорожнього руху бути вкрай обережними та відповідальними на ділянці проведення ремонтних робіт, дотримуватись швидкісного режиму, не виїздити на перекриту для руху смугу дороги зі свіжоукладеним асфальтом», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 6 Жовтня 2020 10:33
Це вчора потрібно було написати а не сьогодні в 10 ранку.
Bogivaden Показати IP 6 Жовтня 2020 13:49
1. А про це можна було повідомити завчасно. Не сьогодні вдень. А вчора. КОРОК зранку від Дубнівського кільця до Рівненського. 2. Вночі йшов дощ. Дорога мокра. А вони кладуть асфальт. "Дощ іде а ми скирдуємо". Це про дорожників. 3 І останнє. Час "пік"! Люди на роботу. І саме в цей час, без попередженння зробити КОРОК: - в напрямку від Дубнівського кільця до Рівненського; - на виїзд з Луцька від перетину з Відродження до Рівненського кільця; - на окружній від Епіцентру до Рівненського кільця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus