USD 41.30 41.53
  • USD 41.30 41.53
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.70

«Міцна лише на парадах»: в РНБО кажуть, що путінська армія вичерпала свій потенціал

8 Березня 2022 21:15
Армія РФ виявилася не такою могутньою, як її описували. Окупанти практично повністю вичерпали свій потенціал в Україні. Це відчувається не тільки в масовій мобілізації у країні, але і в нестачі військової техніки та боєприпасів.

Про це повідомляють у Центрі протидії дезінформації при РНБО, пише УНІАН.

Як наголосили у відомстві, фото та відео з пересування російських військ на територію України яскраво демонструють, що замість розпіареної сучасної бронетехніки солдатів перевозять звичайними автомобілями.

«Їх, мабуть, вилучили у підприємств і фермерських господарств», – йдеться в повідомленні.

В Україну «визволителі» прибули на мікроавтобусах, вантажівках і навіть сміттєвозах. Міцна російська армія виявилася такою лише на парадах, а в реальних бойових умовах її не вистачило навіть на два тижні.

Водночас останні кілька днів фіксують відносне зниження інтенсивності обстрілів українських позицій оперативно-тактичними ракетами 9М723. Схоже, що їх зараз збирають з усієї Росії. Тобто агресор використовує проти мирної України свої останні військові резерви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus