USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Міський голова Ігор Поліщук вітає жителів громади із 937-річчям Луцька

10 Вересня 2022 07:58
10 вересня славетний Луцьк відзначає 937 день народження. З цієї нагоди у місті запланували низку заходів, хоча через війну гучних подій цьогоріч не буде. Зокрема, на лучан чекає велопробіг, патріотичний флешмоб та низка екскурсій.

Зі святом жителів Луцької територіальної громади вітає й міський голова Ігор Поліщук.

«Шановні лучани!

У другу суботу вересня наше місто відзначає свій 937-й день народження. Саме відзначає, а не святкує. В мирний час цього дня ми кликали в гості наших друзів, сусідів, підбивали підсумки зробленого, будували плани на майбутнє.

Але війна змінила пріоритети. Сьогодні, на жаль, нам не до розваг і концертів. Сьогодні ми допомагаємо армії, збираємо та доставляємо гуманітарну допомогу, приймаємо та забезпечуємо внутрішньо переміщених осіб.

Тисячі лучан вступили до лав Збройних Сил, пішли в Територіальну оборону, стали волонтерами. Я гордий за наших вільних, мужніх, патріотичних людей, які твердо знають, що хочуть жити і працювати в незалежній Україні.

Цього року день народження нашого древнього і вічно юного Лучеська проходить під звуки повітряної тривоги. Тому сьогодні я хочу побажати всім тільки одного – миру! Щоб наші військові повернулися з фронту живими, сім’ї знову були разом, і всі ми якомога швидше зібралися на Театральному майдані відсвяткувати День нашої перемоги!

Нехай Божа опіка завжди буде над нашим містом!

З Днем народження, рідний Луцьк!» – вітає жителів громади та гостей міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тетяна Показати IP 10 Вересня 2022 14:34
Все буде добре тільки з Божою допомогою в такий складний час.
Петро до Тетяна Показати IP 10 Вересня 2022 16:35
В своїх мемуарах на Корсиці у засланні Наполеон писав, що "Бог допомагає лише сильним батальйонам,,,".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus