USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Міськрада виділила кошти на ЛПЕ, «Луцьктепло» та дорогу до школи №27

29 Червня 2017 15:16
Депутати міськради проголосували за внесення змін до бюджету міста. Відтак, зарплати на Луцьке підприємство електротранспорту, ДКП «Луцьктепло», на оздоровлення дітей та на облаштування дороги поблизу школи №27 та інші важливі інфраструктурні проекти виділять, як і планувалося.

Про це йшлося під час чергової 26-ї сесії Луцької міської ради.

Зауважимо, що спочатку депутатам не вистачило 1 голосу для того, аби внести зміни до бюджету. Тричі виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук ставив це питання на голосування, проте голосів не вистачило.

Натомість, після перерви депутати знову скликали бюджетну комісію, повторно обговорили це питання та винесли на голосування.

Депутат Борис Смаль зауважив, що не проголосувавши за зміни до бюджету, депутати поставили в складне становище не лише підприємства і його працівників, але й лучан. Адже, у випадку відсутності фінансування, вже з 30 червня ДКП «Луцьктепло» було б змушене відключити гаряче водопостачання в Луцьку.

Очільник бюджетної комісії Борис Смаль зазначив, що каменем спотикання під час минулого голосування стало питання переведення коштів з добудови школи №27 на ремонт доріг поблизу школи, відтак, бюджетна комісія запропонувала взяти за основу той же проект рішення, але змінити суму перерахування – 10 мільйонів спрямувати на дороги замість 10,5.

Натомість, така позиція не сподобалась окремим депутатам – зокрема, проти термінового розгляду питання висловились Артем Запотоцький, Микола Федік та Тарас Шляхтич.

Проте, депутати більшістю голосів підтримали проект рішення щодо змін до бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Микола Показати IP 29 Червня 2017 15:42
Ну то відключать завтра гарячу воду чи ні???
Luchanka Показати IP 29 Червня 2017 15:47
Гроші виділили,а воду все ж відключають????
Лучанин Показати IP 29 Червня 2017 15:54
О, голос коштує 500 тис грн ))))
він Показати IP 29 Червня 2017 17:48
знімають кошти зі школи і разом з тим просять гройсмана про виділення коштів з держбюджету на школу - там що у гройсмана думаєте тупі сидять?
член профспілки Показати IP 30 Червня 2017 10:27
. Що працівники Луцьктепло повинні страйкувати і за Малютіну виконувати її безпосередні обовязки по забезпеченню їх зарплатою? Не забезпечує зарплатою, не може ефективно керувати підприємством- нехай іде хвости верблюдам крутить!!! Що немає ким замінити? Треба іншого керівника з новою командою. Стару адміністрацію перевести в слюсарів, операторів, і т.д є ж потреба!!! 2 Директор Малютина тримає великий штат в адміністрації, ці люди матеріально не відповідальні ,отримують великі зарплати, і тибзять хто, що може ,спитайте у робітників,і в нач.районів вони розкажуть . Замість того ,щоб скоротити адміністрацію 10% почала планово виживати спеціалістів, незручних людей, які не давали впроваджувати її корупційні схеми. Їй в цьому допомагає ручна профспілка і відділ кадрів. Адміністрація всю свою роботу скинула на начальників районів,інженерів районів і їхніми руками виживають людей ,а потім плачуть не вистачає обслуговуючого персоналу! А незамінна працівниця планово-економічного відділу Кравчук Ольга Василівна, яка вміло зробила свому чоловікові 6-розряд зварювальника ,який невиконує роботи по цьому розряду.А також вона зімітувала вихід на пенсію, забрала можливі і не можливі доплати,а після короткої перерви знову влізла на ту саму посаду. Працівники все бачать! . Умови роботи працівників жахливі, слід чекати нових нещасних випадків бо охорона праці не вимагає у Малютіної певних дій- бояться мстивої пристосуванки !!! Солоденька Малютіна прийшла на посаду і забула про свої обовязки і про більшість людей. А лише памятає про прихвостнів, стукачів, подільників і тих, хто допомагає їй триматись у кріслі і нищити підприємство. !!! Журналісти- тут багато цікавих тем по цьому совдеповскому підприємству!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus