USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Міська рада на Волині не оформила право власності на будинок культури

29 Серпня 2023 20:18
Волинський окружний адміністративний суд задовольнив позов Луцької окружної прокуратури про визнання протиправною бездіяльності Горохівської міської ради та зобов'язання органу місцевого самоврядування вжити заходів до оформлення та державної реєстрації права власності на приміщення будинку культури вартістю понад 2 мільйони гривень.

Про це повідомили у прокуратурі Волині.

Прокурори встановили, що використання нерухомого майна здійснюється із порушенням вимог чинного законодавства – без державної реєстрації права власності та без правовстановлюючих документів.

Бездіяльність чиновників створювала передумови для зловживань у розпорядженні майном та ризики безпідставного вибуття його із власності територіальної громади.

За втручання прокуратури міську раду зобов'язано оформити право власності на приміщення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 29 Серпня 2023 21:18
Нехай прокуратура дасть гроші, то приватизують всі будинки культури. Подвиг зробили!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus