USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Місяці очікувань та сподівань: стало відомо про загибель Героя з Волині Андрія Лахая

4 Грудня 2023 20:52
Непоправне горе втрати не оминуло ще одну родину Камінь-Каширської громади. Стало відомо про загибель військового із села Велика Глуша Лахая Андрія Олександровича.

Про важку втрату повідомили у Камінь-Каширській громаді.

Життя солдата 1997 року народження обірвалося в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання із захисту незалежності України в Харківській області 14 березня 2023 року.

Камінь-Каширська міська рада висловлює щирі співчуття рідним Андрія Лахая: «Біль втрати нічим не розрадити. Нехай Герой спочине у Царстві Небесному. Вічна і світла пам’ять!»

Деталі прибуття скорботного кортежу із тілом загиблого воїна повідомлять додатково.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ні війні Показати IP 4 Грудня 2023 22:58
Царство Небесне загиблому Герою Андрію! Як жаль

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus