USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.55 10.68

Міноборони випробовує нові тканини для військової форми та наметів

Сьогодні 06:18
Міністерство оборони проводить пошук та дослідження нових типів тканин для літньої польової форми і каркасних наметів та запрошує виробників для участі у випробуваннях цих матеріалів.

Про це повідомляє Міноборони.

«Це черговий крок у модернізації забезпечення наших військових на передовій, спрямований на покращення умов служби в польових умовах. Запрошуємо зацікавлені компанії до співпраці», - наголосили у міністерстві.

Виробники та постачальники тканин для літніх польових костюмів можуть запропонувати зразки своєї продукції відповідно до розробленого головним управлінням проєкту технічної специфікації «‎Тканини бавовняні та змішані для виготовлення верху форменого та спеціального одягу»‎ ТС A01XJ.29979-XXX:2024 (01).

Читати ще: Міноборони впроваджує стандарти НАТО щодо гендерної рівності в армії

Цей документ вже доступний на офіційному сайті Міноборони у підрозділі «Проєкти технічних специфікацій та технічних описів».

Охочим долучитися до співпраці потрібно подати онлайн-заяву на платформі «Партнер МОУ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus