USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.50 10.70

Міноборони позапланово перевіряє ТЦК, є порушення, – Умєров

29 Січня 2024 11:10
В Україні позапланово проводять перевірки Територіальних центрів комплектування (військкоматів).

Як повідомив міністр оборони Рустем Умєров, відомство фіксує безліч порушень під час перевірок та працює над тим, щоб системно виправити всі проблеми, передає УНІАН.

Умєров подякував Службі безпеки України, Державному бюро розслідувань та Офісу генерального прокурора за роботу.

«Продовжуємо далі, будуть ще новини», – заявив Умєров.

Раніше Національне агентство з питань запобігання корупції за останні пів року виявило у воєнкомів необґрунтовані активи та ознаки незаконного збагачення на понад 255 мільйонів гривень.

Зокрема, у липні працівники ДБР повідомили про підозру колишньому начальнику Одеського обласного ТЦК Євгену Борисову за незаконне збагачення на понад 188 млн грн та умисне ухилення від несення служби.

11 серпня за результатами перевірки військкоматів Президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні буде звільнено всіх керівників обласних територіальний центрів комплектування та соціальної підтримки. Він повідомив про відкриття понад 100 кримінальних проваджень щодо посадовців військкоматів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 29 Січня 2024 12:56
А толку ? скільки вже було перевірок і ніяких РЕАЛЬНИХ покарань не було, хіба "тарифи" за кришування фірм/ресторанів/курортів та виїзд підняли. А чоловіків стає менше щодня і хорошої техніки в достатній кількості нам не світить в перспективі. .
олександр Показати IP 29 Січня 2024 13:59
вони на папері відкривають провадження, випускають з мільйонами доларві за кордон, після поділу награбованого, а дальше розводять руками та кричать про патріотизм та вимагають щоб бідні йшли захищати це злодійське кодло
Сергій Показати IP 29 Січня 2024 14:35
Це просто касу мають зняти з воєнкомів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus