USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.55

Міноборони попереджає про поширення росіянами фейкового застосунку «Резерв+»

Сьогодні 09:17
У Міноборони повідомили про розповсюдження росіянами фейкових веб-застосунків, замаскованих під «Резерв+».

Про це попередила заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко.

Ворог розповсюджує веб-застосунки, які мають вигляд «Резерв+». Фейковий застосунок росіяни планують поширювати серед українців з метою збору персональних даних.

«Ми вже знаємо про це і працюємо над забезпеченням вашого захисту», – запевнила Черногоренко.

Представниця Міноборони закликала бути уважними та перевіряти джерела для переходу. Також вона наголосила на необхідності користуватися виключно офіційним сайтом «Резерв+»: reserveplus.mod.gov.ua.

Крім цього, не варто переходити за посиланнями, що імітують назву reserveplus.mod.gov.ua і закінчуються на .top, .website, .org тощо.

Читати ще: Як змінити статус «У розшуку» у застосунку «Резерв+»

При завантаженні застосунку обов’язково потрібно перевірити, що розробником є Міністерство оборони України (MINISTERSTVO OBORONY UKRAINY).

Раніше у «Резерв+» з’явився новий функціонал. Тепер ті, хто вчасно оновив свої військово-облікові дані, отримають спеціальну позначку в застосунку.

Як відомо, всі військовозобов’язані громадяни України мали оновити свої дані в застосунку до 16 липня, однак оновити дані в «Резерв+» можна і зараз, але доведеться платити штраф.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus