USD 41.50 41.88
  • USD 41.50 41.88
  • EUR 41.60 41.88
  • PLN 10.50 10.70

Міноборони до кінця року планує відкрити 40 рекрутингових центрів

21 Червня 2024 09:34
Міністерство оборони України до кінця цього року планує відкрити 40 рекрутингових центрів.

Про це повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін в загальнонаціональному ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

«Рекрутингові центри, які відкриваються по всій Україні, їх вже є 25. А плануємо до кінця року відкрити 40 – це все про те, щоб мотивувати людей працювати у війську, в Силах оборони, за своїм фахом», – сказав він.

Лазуткін уточнив, що у рекрутингових центрах можна дізнатися, в яких підрозділах які є вакансії.

Читати ще: В Україні вперше оголосили набір до ГУР: що пропонують та як відбирають кандидатів

«Фахівець центру надасть особі рекомендаційний лист, із яким вона йде в територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. Потім проходить навчання, проходить військово-лікарську комісію, і вже знає, куди потрапить. Потім людина підпише контракт в підрозділі й служить саме там, де вона хоче. Є директива Генштабу, яка зараз впорядковує цей процес, щоб рекомендаційний лист працював і людина потрапила саме туди, куди вона обрала», – розповів він.

Речник МОУ також запевнив, що повісток у рекрутингових центрах не роздаватимуть.

Читати ще: Рекрутинг до ЗСУ: в Міноборони розповіли, на які професії є попит
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Макс Показати IP 21 Червня 2024 10:26
Планує до кінця року ??? Серйозно ???
Анонім Показати IP 22 Червня 2024 00:22
Як щодо планів хоча б 4 заводи відкрити і щоб воювала більше автономна техніка? А нє, брєд, цивільні слюсарі та інженери на стрільців швидше і ефективніше перенавчаються, ніж на слюсарів та інженерів оборонного підприємства

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus