USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Міністр оборони Британії Бен Воллес пішов у відставку

31 Серпня 2023 11:56
Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес оголосив, що йде з посади, його відставку вже прийняв прем'єр Ріші Сунак.

Про це, як пише Європейська правда, йдеться на сайті уряду Великої Британії.

«Після довгих роздумів я ухвалив рішення попросити дозволу піти у відставку. Після стількох років настав час інвестувати в ті сфери життя, якими я нехтував, і дослідити нові можливості», – написав Воллес у листі до прем'єра.

Сунак заявив, що з повним розумінням ставиться до рішення Воллеса піти після восьми років міністерської роботи: «Ви залишаєте посаду з моєю подякою і повагою».

Серед імовірних претендентів на посаду називали Гранта Шеппса, який наразі обіймає посаду міністра енергетичної безпеки, молодшого міністра фінансів Джона Глена, молодшого міністра безпеки Тома Тугендхата, а також Ліама Фокса, який обіймав низку посад в уряді.

Згодом у своєму офіційному акаунті в X (Twitter) премʼєр Ріші Сунак повідомив, що посаду міністра оборони Великої Британії тепер обійматиме ексочільник Міністерства енергетики та вуглецевої нейтральності Грант Шеппс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus