USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Міністр Насалик і нардеп Шахов побилися через зарплати шахтарів

13 Липня 2018 12:58
Відео бійки опублікував на своїй сторінці в Фейсбук Сергій Шахов. Як повідомляє Цензор.НЕТ, за словами Шахова, він прийшов на мітинг, щоб змусити міністерство виплатити шахтарям зарплату і не дати звільнити людей, інформує Цензор.нет.

"Міністр енергетики Ігор Насалик накинувся, коли я разом із шахтарями почав вимагати, щоб перед гірниками негайно погасили заборгованість по заробітній платі. Ганьба такому уряду!" - написав Шахов.

Він також заявив, що сьогодні була дана команда звільнити понад 100 шахтарів.

"Кисельов (в. о. гендиректора "Лисичанськвугілля") дав команду звільнити 100 шахтарів. Людям треба отримати гроші, годувати сім'ї. Скоро 1 вересня, а їм нема за що зібрати дітей до школи. Рік тому міністр обіцяв, що всі борги будуть погашені. Але досі шахтарям не виплачена вся зарплата. Сьогодні під стінами міністерства люди з різних областей України - і з Львівщини, і з Донбасу", - зазначив Шахов.
Народний депутат нагадав, що акція шахтарів під міністерством енергетики - безстрокова. Нагадаємо, гірники Донбасу вийшли на акції протесту в центрі Києва. Вони вимагають погасити всю заборгованість із зарплати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
АНАТОЛЬ_ Показати IP 13 Липня 2018 13:12
То таке.. В Англii закрили шахти i в нас треба закрити. Який сенс платити зарплатню коли вуголька не добувають а тiльки митингують. Закрити нерентабельнi шахти й крапка. Я так щитаю
скептик до АНАТОЛЬ_ Показати IP 13 Липня 2018 14:51
щитало ти нещасне. вивчи мову, потім будеш х*вло відкривати.
АНАТОЛЬ_ до скептик Показати IP 13 Липня 2018 16:16
Не будь таким шустрим, сину
Таки Да Показати IP 13 Липня 2018 14:21
шарпанина не через зарплати шахтарів а через нахальство недодєпутата Шахова! Ще ахмєтовська Шавка Волинець з під ніг тявкає,відпрацьовує собачий корм.
скептик до Таки Да Показати IP 13 Липня 2018 14:52
дуракові плюй в очі, а він каже, що ощ падає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus