USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Міністр МВС повідомив, коли поліцейські отримають збільшені зарплати

11 Січня 2022 10:54
Українські правоохоронці отримають підвищення зарплат вже з лютого 2022 року. На збільшення виплат у Держбюджет передбачили додаткові 2,8 мільярда гривень.

Лише на зарплати Нацполіції додатково виділили 1 мільярд. Про це заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, пише 24 канал.

За його словами, у бюджетах останніх двох років грошей на збільшення зарплат не закладали, тому доплати відбувались точково.

Читати ще: «На дрібні порушення вже не виїжджаємо». Чому українські поліцейські готуються до «тихого страйку»

Монастирський окремо наголосив, що підвищити зарплати доручили не тільки для поліцейських, а й для рятувальників, прикордонників, нацгвардійців, працівників міграційної служби.

Він зазначив, що гроші для підвищення зарплат вдалось отримати завдяки спецоперації «Акциз». Її розпочали проти нелегальної реалізації підакцизних товарів з листопада 2021 року. Лише за 2 місяці це принесло 2,3 мільярда гривень.

Також міністр додав, що з лютого відновлять право поліцейських та рятувальників на пільговий фінансовий лізинг на житло.

Нагадаємо, раніше глава нацполіції Клименко заявив, що поліцейським вже у 2022 році підвищать заробітну плату. Першочергово підвищення торкнеться патрульних поліцейських, спецназу і правоохоронців, які несуть службу в зоні операції Об’єднаних сил.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 11 Січня 2022 11:50
А, ну все нормально! Трохи налякали і гроші знайшлися. Тепер черга за освітянами, медиками, пенсіонерами, підприємцями…
Анонім Показати IP 11 Січня 2022 13:50
Хай дадуть поліцейським замість підвищення зарплати картки на продукти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus