USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Мінімум 14 російських генералів підтримують не Путіна, а Пригожина, − Данілов

11 Липня 2023 22:23
Щонайменше 14 російських генералів підтримують засновника ПВК "Вагнер" Євгенія Пригожина і не хочуть іти за російським диктатором Володимиром Путіним, заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Таку думку Данілов висловив у коментарі Reuters, передає Українська правда.

"Є дуже багато командирів, які симпатизують Вагнеру і не хочуть йти за Путіним", − наголосив секретар РНБО.

Олексій Данілов стверджує, що йому відомо про 14 російських генералів, які підтримують Пригожина.

Видання зазначає, що воно не змогло підтвердити чи спростувати слова Данілова. Водночас журналісти Reuters спілкувалися з росіянами, які були свідками заколоту "вагнерівців". Видання пише, що люди таки підтримують Пригожина.

Зокрема, мешканці російського гарнізонного міста Богучар, яке лежить на трасі М-4 в напрямку Москви і в якому дислокується російська військова частина, розповіли, що військові не чинили жодного опору "вагнерівцям" і що значна кількість людей в місті, в тому числі військовослужбовці, симпатизували заколотникам.

Reuters пише, що одна жінка сказала про Пригожина: "Кого нам ще підтримувати? Хоч одна гідна людина, яка не злякалася".

Інша мешканка також сказала, що "Вагнер" має широку підтримку в місті і що багато бойовиків "Вагнера" є вихідцями з Богучара. Мешканка підкреслила, що "вони всі друзі".

Читати ще: ISW: Повернення в Україну командирів з «Азовсталі» вдарило по настроях російських військ

До слова, прессекретар російського диктатора Дмитро Пєсков раніше підтвердив, що Володимир Путін зустрічався з засновником ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним після заколоту, розмова тривала майже три години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 11 Липня 2023 23:17
Це чмо знае .бидло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus