USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Міненерго звільнило очільника «Волиньвугілля» Ключковського

14 Червня 2023 17:10
Міністерство енергетики України видало наказ про звільнення з посади генерального директора ДП «Волиньвугілля» у Нововолинську Юрія Ключковського, який нещодавно повернувся зі служби. Державним підприємством і надалі керуватиме Микола Шикер.

Відповідний наказ № 26-к/к про звільнення Юрія Ключковського з посади генерального директора ДП «Волиньвугілля» видав міністр енергетики Герман Галущенко 13 червня, пише БУГ.

Причина звільнення – закінчення строку трудового договору.
Водночас міністр видав другий наказ від 13 червня, яким знову призначив на цю посаду Миколу Шикера. Він обіймав посаду гендиректора ДП «Волиньвугілля» із 29 липня 2022 року, поки Юрій Крючковський перебував на службі у ЗСУ.
Нагадаємо, з 16 травня колектив шахти «Бужанська» виходив на мітинги біля приміщення ДП «Волиньвугілля» у Нововолинську. Вони виступали проти поновлення на посаді колишнього генерального директора Юрія Ключковського. Водночас сам Ключковський навіть писав заяву в поліцію про побиття.

Юрій Ключковський нещодавно звільнився з лав ЗСУ за граничним віком перебування на службі. Призначили його на посаду гендиректора «Волиньвугілля» ще у вересні 2020 року. Міністерство енергетики підписало наказ про поновлення Ключковського на посаді, проте на робоче місце колектив шахти впускати його не захотів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus