USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

Міненерго перерахує понад 700 млн гривень на зарплати шахтарям

14 Грудня 2021 12:17
Цього тижня Міністерство енергетики перерахує понад 700 мільйонів гривень на зарплати шахтарям, заявили у відомстві.

Про це розповіли в ефірі «Сніданку з 1+1» 14 грудня.

Зазначається, що у відомстві закликали профспілки до максимально прозорого інформування працівників щодо планових виплат.

Восени Міненерго додаткту близько 1 млрд грн. на зарплати шахтарям. Вони надійшли на вугледобувні підприємства згідно із запланованим графіком. Наступного місяця працівники отримають ще 300 млн грн.

Нагадаємо, на початку грудня на Львівщині на шахті «Червоноградська» на поверхню відмовлялися підніматися 39 гірників, а все через борги з зарплати ще з вересня. До підземних протестувальників доєдналися робітники ще п’ятьохово виділило з Держбюдже шахт, вони мітингували на поверхні.

Як ми писали, 2 грудня на Волині шахтарі перекрили дорогу міжнародного значення на «Ягодин». Вони вимагали не вносити зміни до закону «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування».

До слова, на початок серпня 600 працівників шахти «№ 9 Нововолинська» чотири місяці не отримували заробітну плату. Заборгованість від квітня місяця складала понад 34 мільйони гривень. У середині серпня Волинь отримала майже 14 мільйонів гривень на погашення зарплатного боргу гірникам.

1 листопада гірники шахти «Степова», що входить до складу ДП «Львіввугілля» відмовилися працювати. Шахтарі вимагали погасити заборгованість із заробітної плати.

2 листопада на рахунки ДП «Волиньвугілля» надійшли 14, 5 мільйонів гривень на погашення заробітної плати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus