USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Мікрозайми без відмови: як взяти гроші в кредит онлайн?*

31 Грудня 2021 12:25
Мікрофінансові організації – кредитні компанії, що спеціалізуються на мікропозиках без відмови. Відсоток відхилення заявок у таких структурах мінімальний, оскільки кредитування пов’язане з меншими ризиками порівняно з банківським продуктом. Банки часто відхиляють запити позичальників, оскільки оцінюють насамперед їхню платоспроможність для погашення великих сум, наявність офіційного працевлаштування, а також саму сферу діяльності та багато інших параметрів. Для МФО подібні показники відіграють менш вагому роль і компанії не вимагають документального підтвердження доходу, довідки з місця роботи тощо.

Отримати кредит онлайн у МФО може кожен громадянин України віком від 18 до 65 років. Вікові показники варіюються від компанії до компанії – граничний поріг може становити 75 років, а мінімальний вік може бути від 21 року до 24 років.

Кожна фінансова організація оцінює кредитну історію потенційних клієнтів. Однак для МФО такий параметр не є визначальним під час ухвалення рішення.

Умови кредитування відрізняються від банківських тим, що для отримання кредиту не потрібно надавати заставу. Відсоток нараховується не щомісяця, а щодня, оскільки строк зазвичай не перевищує 30 днів.

Які компанії займаються мікрокредитуванням в Україні?

Перед тим як взяти мікрозайм на карту, варто ознайомитись із пропозиціями на ринку. На сайтах-агрегаторах зібрані різні МФО, де можна ознайомитися з короткими умовами кредитування, а також дізнатися про поточні акції.

В Україні представлено приблизно 900 мікрофінансових організацій, з яких найпопулярнішими є близько 40. Серед них такі відомі організації, як CreditPlus, Credit7, SlonCredit та SelfieCredit. Кожна має свої умови кредитування, тому, щоб дізнатися про деталі, варто перейти на сайт кожної компанії та ознайомитися докладніше.

Як оформити мікрокредит на картку?

Мікрофінансові організації – одні з найпрогресивніших фінтех-компаній у світі. Вони розробляють нові клієнтоорієнтовані програми та продукти, щоб позичальникам було зручно та комфортно користуватися їхнім сервісом. Наприклад, для отримання кредиту фізичні документи знадобляться лише на етапі реєстрації: паспорт та ідентифікаційний код. Надалі їх використання не потрібне. Гроші переказують на особисту картку клієнта, і вона може бути будь-якого типу (дебетова чи кредитна) та будь-якого банку України. Важлива умова – вона має належати тій людині, яка подає заявку на кредит.

Щоб отримати гроші, потрібно вибрати суму та термін, після чого пройти коротку реєстрацію, надіслати анкету та зачекати на рішення. Після схвалення гроші вмить надійдуть на картку. Заповнювати заявку можна як на сайті обраної МФО, так і в додатку (якщо компанія його розробила).

Як погасити кредит?

Важливий етап – погашення. Необхідно правильно розраховувати фінансове навантаження. Оптимально сплачувати кредит за кілька днів до фінальної дати. Таким чином, перед позичальником не виникне запитання, де взяти гроші в борг, щоб погасити мікрозайм. Якщо таке все ж таки сталося, варто самостійно вийти на контакт із кредитором. Він запропонує альтернативні варіанти, такі як часткове погашення, подовження або реструктуризацію.

Ще один варіант – рефінансування. Можна зменшити кредитне навантаження, якщо звернутися до іншої компанії та вибрати умови для першого кредиту. Клієнт зможе погасити заборгованість перед старим кредитором та співпрацювати з новим на умовах першого звернення.

Матеріал розміщено на правах реклами. Редакція не відповідає за фінансові операції, здійснені третіми особами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 31 Грудня 2021 21:06
Наплодили шахраїв.
Олег Показати IP 16 Березня 2022 02:23
700
Ольга Показати IP 18 Березня 2022 16:14
Чи можу я в Вас взяти кредит 20000 від 30 - 365 днів.
Вододимир Показати IP 14 Червня 2023 21:50
Треба гроши до зарплати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus