USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.70 10.84

Міхаель Шумахер з'явився на публіці вперше за 11 років

2 Жовтня 2024 21:52
Легендарний чемпіон «Формули 1» Міхаель Шумахер вперше за багато років з’явився на публіці, відвідавши весілля доньки.

Про це пише британський таблоїд The Mirror.

Минулої суботи на курортному острові Майорка (Іспанія) заміж вийшла 27-річна Джина-Марія Шумахер. За чутками, Міхаель Шумахер, який вже 11 років не з’являється на публіці, теж був на церемонії.

У 2013 році легендарний гонщик зазнав тяжкої травми голови під час катання на лижах в Альпах. Хоча Міхаель вижив, він провів кілька місяців у медикаментозній комі. У вересні 2014 року його перевезли до сімейного дому на Женевському озері (Швейцарія), де про нього піклується його сім’я та команда медиків.

Читати ще: Про талант у спорті, кумирів і сумніви: останнє інтерв'ю Шумахера перед фатальною трагедією

Увесь цей час Кароліна, віддана дружина семиразового чемпіона світу, жорстко захищала свого чоловіка від надмірної уваги ЗМІ. Лише кільком обраним довіреним друзям і родичам дозволяли відвідувати Міхаеля, і лише кілька людей у родині Шумахера та поза нею знають подробиці його стану та догляду. На широкий загал про стан гонщика майже нічого невідомо.

«Але присутність Міхаеля на весіллі його дочки може сигналізувати про зміну ставлення сім’ї. Хоча раніше його вже доставляли з сімейного дому на віллу на Майорці, цього разу все було інакше, оскільки він з’явився перед усіма іншими запрошеними на весіллі», – зауважує The Mirror.

Втім гостей усе одно попросили залишити свої мобільні телефони біля дверей, щоб ніхто не міг сфотографувати 55-річного гонщика.

Видання додає, що весілля доньки, ймовірно, не остання сімейна подія, на якій може з’явитися 7-разовий чемпіон світу «Формули 1». 25-річний Мік Шумахер, син легендарного гонщика, ймовірно, планує одружитися у найближчий час. На це і він, і його подружка вже натякнули у своїх соцмережах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus