USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Мезотерапія обличчя: переваги та протипоказання*

23 Травня 2023 09:43
Красива доглянута шкіра обличчя покращує самооцінку та психологічний стан кожної жінки. Для досягнення помітного ефекту часто недостатньо домашнього догляду, потрібні косметологічні процедури, які має обирати косметолог залежно від типу та стану шкіри.

Мезотерапія обличчя – це одна з професійних процедур, яка допомагає у лікуванні та покращені стану шкіри при різноманітних захворюваннях, дочасному старінні, тьмяному кольорі та багатьох інших проблемах шкіри. Проводять її професіонали у клініці Оксфорд Медікал.







Переваги процедури мезотерапії обличчя






Мезотерапія шкіри обличчя – це ін’єкційна процедура, яку мають право проводити лише косметологи з медичною освітою. Її застосовують при акне, появі ознак старіння шкіри, темних кіл та мішків під очима, пігментних плям.

Косметологи часто рекомендують мезотерапію для шкіри обличчя, адже ця процедура має значні переваги:

відсутність побічних ефектів та високий рівень безпеки для здоров’я;

мінімальний дискомфорт (ін’єкції проводять спеціальною мікроголкою, препарат вводять на невелику глибину, тому процедура не є болючою, на відміну від інших ін’єкційних процедур);

швидкий результат, помітний з перших процедур, та тривалий ефект (до року, після цього курс варто повторити);

легкий період реабілітації (після ін’єкцій може спостерігатися почервоніння та сліди від голки, вони зазвичай минають протягом трьох днів та не завдають дискомфорту).

Перед початком процедури потрібна консультація косметолога, який оцінить стан шкіри, визначить, яким саме препаратом будуть виконувати ін’єкції та перевірить відсутність протипоказань.







Протипоказання до проведення мезотерапії обличчя






У мезотерапії невеликий список протипоказань. Фактично, вона не може нашкодити здоровій людині. Проте косметологи рекомендують відмовитися від процедури при онкологічних захворюваннях, захворюваннях імунної системи (особливо ВІЛ/СНІД), в підлітковому віці, при системних захворюваннях шкіри.

Також краще перенести мезотерапію на потім під час вагітності та в період лактації, оскільки вплив ін’єкційних препаратів на плід недостатньо вивчений, а під час годування грудьми є ризик його всмоктування в грудне молоко.

Тимчасово не проводять процедуру під час загострення хронічних захворювань, при гострих респіраторних захворюваннях та хворим на коронавірус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus