USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Методи швидкого вивчення англійської мови*

22 Лютого 2022 11:46
Англійська мова давно є однією з найпопулярніших і затребуваних в світі. Це пов'язано з тим, що це основна мова, на якій складаються різноманітні інструкції, здійснюються переговори, і підписуються міжнародні контракти. Саме тому вчити англійську варто з командою Friends Club, бо тут можна постійно спілкуватися з носіями мови. Знання іноземної мови буде корисне людям, які планують мешкати закордоном.

Чому потрібно вивчати англійську мову, якщо не збираєтеся переїжджати за кордон?

Вітчизняні розробки в науці і техніці залишають бажати кращого. Багато з відомих і прогресивних вчених, живуть та працюю за кордоном. Тому ознайомитися з їхніми працями можна за допомогою англійської мови, прочитавши матеріали в оригіналі. Значна кількість доповідей, наукових робіт не перекладається на українську мову, тому знайти їх у перекладі практично неможливо. Однак для людини, яка стабільно займається вивченням науки, хоче бути хорошим фахівцем у своїй сфері, необхідно постійно вдосконалювати свої знання. Це можна зробити, ознайомившись з роботами іноземних колег, читаючи їх звіти в оригіналі, тобто англійською мовою.

Багато хто вважає, що немає необхідності витрачати на англійську мову багато часу і сил, якщо людина не планує використовувати її в звичайному житті. Насправді дуже складно спрогнозувати все життя, і запланувати можливий переїзд. Будь-яка людина, яка любить вчитися, повинна освоїти іноземну мову. Крім того це дозволяє насолодитися художніми творами, різними науковими статтями у відомих журналах, в оригіналі. Не завжди переклад може відповідати дійсності.
Найбільш ефективні способи вивчення англійської мови

На даний момент поступово відходять в минуле монотонні уроки і заняття з книгами. На ситуацію з вивченням вплинула діджиталізація.

Найбільш ефективні способи вивчення іноземних мов:

Перегляд художніх фільмів і серіалів англійською. В даному випадку знизу повинен бути переклад, який дозволить ознайомитися зі значенням невідомих слів.

Вивчення іноземних пісень. Доведено, що саме спів покращує вимову, дозволяє швидше освоїти синтаксис, правопис.

Читання книг оригінальною мовою. Тобто людина читає книгу англійською, збоку виписує спеціальні слова з розшифровкою, якщо виникли певні складнощі. Це дозволяє швидше запам'ятати невідомі словосполучення, і вивчити англійську мову в короткі терміни.

Значна кількість наукових статей перекладається не фахівцями, а аматорами, які непогано знають англійську мову. Але вони можуть не володіти інформацією про різноманітні наукові тонкощі. Тому в перекладі можуть міститися значні похибки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus