USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.35 10.50

Металевий конструктор: особливості та критерії вибору

Сьогодні 11:18
Сучасний металевий конструктор для дітей – це набір деталей, що з’єднуються між собою за допомогою гвинтиків та гайок. З таких елементів можна складати конструкції різної складності – машинки, літаки, гвинтокрили, качелі, крани та багато чого іншого. Є набори для складання лише однієї іграшки або ж кількох різних. Гра з такою іграшкою відмінно розвиває логічне мислення, творчі нахили, уяву й фантазію дитини.

Металевий конструктор для дітей: особливості

Нині виробники дитячих іграшок пропонують величенький вибір різних конструкторів, зокрема і металевих. Вони різняться кількістю деталей, складністю, комплектацією та багатьма іншими характеристиками. Але разом із тим всі металеві конструкції об’єднує те, що вони:

мають чималий строк служби. Для виготовлення металевих деталей використовується найчастіше високоякісна сталь або алюміній. Це дуже міцні матеріали, які можуть витримувати великі навантаження. А отже, і іграшка з них прослужить вашій дитині дуже довго;

позитивно впливають на розвиток. Складання металевого конструктора потребує уважності та точності. Також для гри з такою іграшкою знадобиться терпіння й логічне мислення. А ще складання металевих деталей відмінно тренує дрібну моторику рук;

мають повну комплектацію. Якщо іграшка призначена для складання рухомого механізму, в його наборі, окрім металевих деталей, будуть іще й моторчики та всі необхідні механізми, наприклад, гусенична стрічка для іграшкового танка тощо.

є універсальними. Не варто думати, що металевий конструктор – це іграшка винятково для хлопчика. З нею з великою цікавістю гратимуться і дівчатка, адже конструювання – досить цікавий і захоплюючий процес.

Як правильно вибрати металевий конструктор дитині?

Аби ваш вибір був максимально вдалим, беріть до уваги такі моменти:

- Вік, для якого призначена іграшка. Виробник зазвичай вказує його на упаковці. Від віку залежатимуть і всі інші характеристики іграшки.

- Рівень складності. Конструктор не має бути занадто складним для дитини, бо ж тоді він не зможе викликати у неї цікавість та швидко набридне їй. Якщо він буде дуже простим, дитина швидко складе його та, можливо, більше не захоче повертатися до нього знову. Тому складність іграшки має відповідати рівню розвитку дитини.

- Кількість елементів. Чим їх більше в упаковці, тим більший простір для експериментів матиме дитина та, відповідно, зможе скласти складнішу іграшку (або ж кілька різних варіантів).

- Тематика. Сьогодні вибір таких конструкторів дуже великий, тому батькам не буде складно відшукати іграшки саме за дитячими інтересами: автомобілі, спеціальна чи військова техніка, літаки тощо.

Металевий конструктор – це чудовий вибір для дитини, яка цікавиться технікою, творчістю і конструюванням. Обравши саме таку іграшку, ви будете впевнені, що дитина протягом тривалого часу захоплено розвиватиме свої творчі конструкторські здібності та творчі нахили.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus