USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.32 10.45

Мешканцям Боратинської громади пропонують долучитися до централізованого водопостачання

Сьогодні 07:45
Днями Луцька та Боратинська громади підписали договір про про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільного проєкту у сфері управління мережами централізованого водопостачання та централізованого водовідведення міста Луцька.

Як повідомляє «Луцькводоканал», підприємство завжди декларувало і неодноразово наголошувало, що альтернативи йому в межах району немає.

«Ми успішно розвиваємося попри усі труднощі, адже маємо велику підтримку від влади міста. Наша основна цінність – людина і клієнт, який повинен отримати якісну послугу, мати хорошу екологію і ми рухаємось у цьому напрямку. Саме тому підписання договору про співробітництво дає нам можливість вийти на інші території і працювати там офіційно і в законодавчому полі», – зазначають у водоканалі.

Мешканців Боратинської громади, які мають технічну можливість і хочуть користуватися послугами «Луцькводоканалу», закликають звертатись для отримання технічних умов, розробляти відповідні проєкти та приєднуватися до централізованого водопостачання та водовідведення, і почати користуватися якісними послугами за прийнятною ціною.

Усіх охочих чекають в наших центрах обслуговування, де можна подати заявки та поспілкуватися з працівниками щодо порядку та умов підключення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юрій Миколайович Показати IP Сьогодні 07:55
Хай перше ніж Боратин всі свої села зроблять ,Забороль, Боголюби хочаб.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus