USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Мешканку Володимирської громади привітали з 90-річним ювілеєм

29 Серпня 2024 21:24
28 серпня відзначала 90-річчя мешканка Володимирської громади Ніна Гордіюк. Привітали іменинницю і побажали їй ще багато років прожити при доброму здоров’ї директорка територіального центру Володимирської міської ради Інна Мацьоха та завідувачка відділу соціальної допомоги вдома центру Галина Локтіонова.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Ювілярка народилась і усе життя прожила у селі Федорівка. Коли вийшла заміж за свого Івана, що був родом із сусіднього Лобачина, у 1960-х роках у Федорівці разом збудували власну хату, де й народили та виростили чотирьох дітей – двох синів та двох доньок. Вже є і 9 внуків, 15 правнуків та двоє праправнучат.

Свій трудовий шлях Ніна Семенівна пройшла, працюючи у колгоспі і телятницею, і дояркою, і свинаркою. Ходила на роботу також у ланку. Дочка Олена Іванівна, з якою нині удвох проживає, згадує, як вони, діти, допомагали мамі і теж ходили в ланку на буряки.

Читати ще: Довгожителя з Волині привітали з 95-річчям

Разом із чоловіком Іваном Степановичем, якого у 2011 році не стало, завжди тримали велике господарство, весь час була у роботі. І зараз біля хати жінка постійно має якесь заняття, бо не звикла до відпочинку, стежить, щоб малі курчата були вчасно нагодовані.
А у свій 90-й день народження Ніна Гордіюк найбільше бажає Україні миру і спокою. Тож нехай ці побажання збудуться. Приєднуємось до привітань із поважною датою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus