USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Мешканка ОРДЛО попросила вибачення в українців за референдум і сказала, де її поховати після розстрілу за одкровення

1 Березня 2022 18:10
Мешканка ОРДЛО, яка брала участь у референдумі 2014 року, «прозріла» і просить вибачення в українців.

Жінка назвалася і розповіла, що вона – корінна жителька окупованого Донбасу.

«Я хочу попросити пробачення від себе і моїх знайомих за натхнення тим проклятим референдумом 11 травня 2014 року, який послугував «троянським конем», якого разом з іноземними військами ми ввели на територію України. Це бачення було сформованим у багатьох вже давно, але особисто у мене воно не проявлялось через інстинкт самозбереження. Тому що на наші «фюрерівській» території за це - розстріл. Але сьогодні цей страх придушується почуттям провини за свою поведінку. Пробачте нас, будь ласка. Мені соромно за цей фурункул, який ми створили цими двома ЛНР та ДНР, якого прорвало такими подіями. Цей референдум став запалом з нашої подачі», - кається жінка.

Вона просить тих, хто залишиться живим після неї, звернути увагу на пропагандистську діяльність церкви УПЦ МП:

«Останні вісім років і до цього багато часу на вустах у священників під час проповідей було лише те, що три народи мають жити без кордонів, нести святість у Київ та звільнити його від гнилого заходу. Мозок фундаментального прошарку населення забити цим. Зверніть увагу, цю пропаганду не можна терпіти на території країни. У них же є робота! Нехай Кирил стане на коліна перед Путіним і помолиться перед ним для початку зі своєю московською церквою».

Жінка зазначила, що під час запису відеозвернення знаходиться біля могили свого пса Карата і просить поховати її поруч, адже після таких одкровень її, ймовірніше за все, розстріляють.

«Поховайте мене, будь ласка, поруч. Тут рихла земля і є місце. Це моя приватна ділянка і це можна зробити. Це моє єдине прохання. Інструмент у мене прямо на ділянці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus