USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

Меру Одеси Труханову підписали підозру у справі про заволодіння землею

6 Жовтня 2021 15:48
Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова повідомила про підписання підозри міському голові Одеси Геннадію Труханову. Про це вона написала на сторінці у Facebook.

Окрім мера Одеси, підозрюваними стали низка міських посадовців.

«Підозрюваними стали мер міста, низка міських посадовців і один відомий одесит, роль якого уважно вивчалася слідством, щоб ні в якому разі не помилитися і нічого не пропустити», – уточнила Венедіктова.

За словами генпрокурорки усі ці люди були причетні до земельних афер, і не виключено, що кількість порушників може зрости.

«На наше переконання, всі ці люди (абсолютно не виключено, що кількість підозрюваних може збільшитися) були причетні до цілого ряду злочинних дій, спрямованих на заволодіння земельними ділянками в Одесі. Реальне заволодіння землями фігуранти справи називали чомусь орендою, забувши про те, що підробка документів і використання службових повноважень з метою реалізації злочинного плану – кримінально карані діяння.

Загалом, згідно з експертними висновками, збитки міському бюджету склали понад 533 млн грн. Наголошу, що ця сума може змінитися до моменту закінчення розслідування та передачі справи до суду, зважаючи на існування інших важливих обставин, які ретельно опрацьовуються детективами та прокурорами», – зазначила Генпрокурор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Шарій Показати IP 6 Жовтня 2021 22:21
А в який він партії?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus