USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Мертв’ячину з ковельського ветсанзаводу вночі повезуть на Турійщину

6 Травня 2017 21:39
Тваринні рештки з ковельського ветсанзаводу планують таємно вивозити сьогодні вночі на територію Клюської сільської ради, що в Турійському районі Волинської області.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив депутат Турійської райради Сергій Власюк.

Днями 15 машин відходів з ковельського ветсанзаводу скинули поблизу Поворська, що на Ковельщині. 5 травня, мешканці прилеглих сіл перекрили трасу міжнародного значення Київ-Варшава у районі села Гулівка.

Сьогодні, 6 травня, мітингувальники повідомили голові фракції УКРОП у Ковельській міській раді Ігорю Пінісу, що є офіційна домовленість щодо перевезення відходів з ветсанзаводу в Турійський район.

Зокрема, депутатів Клюської сільської ради сьогодні скликали ввечері на позачергову сесію, на якій 8 з 10 депутатів проголосували за те, аби дозволити вивозити рештки з ветсанзаводу. Йдеться про так звану «13-ту ділянку», що на території сільради. З власних джерел виданню стало відомо, що наразі голова Турійської РДА Орест Василишин має зустріч з представниками Волинської ОДА щодо даного питання.

Як повідомляє ТСН, розгнівані місцеві мешканці обіцяють окреім дороги перекрити ще й залізничне сполучення.


ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «ЖИВІ ЛЮДИ ПРОТИ МЕРТВИХ ТВАРИН»

Нагадаємо, через катастрофічну ситуацію на ветсанзаводі мешканці Ковеля та прилеглих сіл також перекривали міжнародну трасу Ковель-Ягодин. Люди скаржилися, що їх дістали бездіяльність та ігнорування влади, постійні відписки, тож єдиний вихід – вийти на протест. Та наголошували, що народний депутат Степан Івахів, який би мав лобіювати інтереси людей, що його вибрали, та голова Волинської ОДА Володимир Гунчик - абсолютно байдужі до проблеми людей.

Варто додати, через повільні темпи ліквідації наслідків екологічного лиха, яке трапилось через діяльність ковельської філії ДП «Укрветсанзавод», ковельчани погрожують знову перекрити міжнародні автошляхи.

19 квітня заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук письмово пообіцяв пікетувальникам у Ковелі, що до 28 квітня рештки з території ветсанзаводу вивезуть.

В іншому випадку чиновник пообіцяв піти у відставку. Варто додати, розвантаженням фур з відходами з ветсанзаводу, які намагалися таємно захоронити у Турійському районі, керував саме Сергій Кошарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Саша Показати IP 6 Травня 2017 22:22
начувайтеся піде**си це буде ваша остання робота для розвитку громади. немають ні совісті ні патріотизму . За мідні гроші обіцяні гун*иком продають душу. А якзавтра через 5, 10 років жити нашим дітям? там де ми колись збирали гриби і точив сік Мики*юк Р*ма буде гнила яма на 50 років. Слава вам Волинські патріоти
Микола Показати IP 6 Травня 2017 23:12
Хай в себе в подвір'ї закопає і нюхає
Турійчанка Показати IP 7 Травня 2017 09:45
Скрізь протестують, а на Турійщину везуть і везуть. Влада продалася за зламаний гріш, бо ніяк не нажеруться,а ще всі бояться Микитюка, якому все замало і який всіма керує, стверджують, що це законно, громада ж мовчить. Вражає людська байдужість!!! І що би розворушило той Турійськ? Під самий ніс везуть дохлятину - мовчать! А що ви своїм дітям готуєте, внукам?
Турійськ Показати IP 7 Травня 2017 16:49
Люди уся надія на вас. Не має у нас влади ніякої. Вставайте перекривайте усі дороги інакше вас проклюнуть ваші діти і внуки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus