USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Мера міста Південний на Харківщині затримали за держзраду

28 Лютого 2022 16:08
Мер міста Південний у Харківській області Олександр Брюханов, його заступник, керівник місцевого райвідділу поліції та дільничний інспектор затримані за підозрою у держзраді.

Про це 28 лютого повідомив голова Харківської військово-цивільної адміністрації Олег Синєгубов у Фейсбуці.

«Сьогодні пройшла спецоперація військових. Затримано мера Південного пана Брюханова, його заступника, керівника місцевого райвідділу поліції та дільничного інспектора за статтею «державна зрада». Це для тих, хто досі не зрозумів, що у нас війна, і дозволяє собі переговори з ворогом!» – заявив голова області.

Синєгубов наголосив, що за подібні дії українські військові будуть розстрілювати на місці.

Читати ще: Стріляти в мародерів можуть без попередження, – МВС

«Ми не здамо жодного сантиметра нашої землі. Це не просто слова. Військові насправді попереджають: затримкою вони виявили лояльність. Цитата: «Розстрілювати будуть на місці», – зазначив він.

За даними ЗМІ, Брюханов закликав жителів Південногородської об’єднаної територіальної громади не вступати у бій із російськими військами, здавати зброю та саботував ініціативу з оборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus