USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Мер Володимира написав заяву в поліцію через неповернення депутата міськради із закордонного відрядження

18 Вересня 2023 21:56
Міський голова Володимира Ігор Пальонка написав заяву до поліції через те, що директор «Володимиртепла» та чинний депутат міської ради Сергій Коба не повернувся зі службового відрядження з-за кордону.

Як розповів міський голова Ігор Пальонка у коментарі БУГу, директор «Володимиртепла» Коба Сергій Анатолійович спільно з першим заступником Ярославом Матвійчуком та директором КП «Полігон» Володимиром Собіпаном були у службовому відрядженні в Литві та мали повернутися з поїздки у п’ятницю 15 вересня.

«Усі повернулися, крім Коби. Він зателефонував мені, сказав, що у нього погано зі здоров’ям, погано себе почуває. Дякує за співпрацю і пише заяву на розрахунок у зв’язку зі станом здоров’я», – додав мер.

Сергій Коба надіслав заяву про звільнення електронним листом. Відповідно її розглянуло профільне управління, мер видав розпорядження про звільнення.

Він додав, що написав заяву у поліцію, оскільки Сергій Коба ще є чинним депутатом місцевої ради від політичної партії «Сила і честь» та повинен був повернутися.

Як зазначив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, Сергій Коба був у робочій поїздці за кордоном. Під час відрядження в нього різко погіршилось самопочуття і він поїхав в лікарню разом з дружиною, яка проживає за кордоном, мав повернутися додому.

Про ситуацію, що склалася проінформували правоохоронні органи.

Розпорядженням міського голови Сергія Кобу звільнили з посади директор КП «Володимиртепло». Виконувачем обов’язків призначили головного інженера підприємства Сергія Приступу.

«Сьогодні уже була проведена нарада з адміністрацією "Володимиртепла". До 15 жовтня усі котельні будуть готові до початку опалювального сезону. Це питання знаходиться на особистому контролі», – додав Матвійчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ads Показати IP 19 Вересня 2023 15:50
на сци починається, на кло закінчується
До абс Показати IP 19 Вересня 2023 17:22
Ото *свобода* кадрів виховує

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus