USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Мер Луцька звернувся до Кабміну, аби запровадити регулювання цін на продукти на час воєнного стану

25 Лютого 2022 12:19
Наразі інформації про нові загрози для мешканців Луцької громади немає, тому потрібно зберігати спокій і не панікувати, наголосив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Він інформував, що станом на 11:00 ситуація в місті контрольована, а всі комунальні підприємства, служби, організації, які забезпечують поточну життєдіяльність Луцька, працюють у штатному режимі.

«Ніч минула спокійно. На цю хвилину інформації про нові загрози немає. Протягом ночі ми разом із Волинською ОДА розгортали мережу пунктів пропуску, блокпостів, які розташовані в нашому місті та населених пунктах поблизу Луцька, щоб підвищити безпеку і контроль», – сказав він.
На окремих блокпостах було організовано харчування працівників поліції та службовців тероборони.

«Продовжуємо розгортання мобілізаційного штабу, завданнями якого буде патрулювання міста, підтримання охорони громадського порядку, охорона об’єктів критичної інфраструктури нашого міста та інші завдання, які можуть виникнути у зв’язку зі зміною ситуації», – зазначив Ігор Поліщук.

Читати ще: Закликають вступати до Луцького батальйону тероборони

Багато людей скаржаться на спекулятивні ціни на продукти в окремих магазинах і на ліки в окремих аптеках, тому міський голова звернувся до Кабміну з проханням запровадити на період воєнного стану регулювання цін на соціально значимі продукти харчування та товари першої необхідності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юра Показати IP 25 Лютого 2022 13:18
Знизьте ціни на хліб
Галя Показати IP 25 Лютого 2022 13:24
Браво мер,молодець!!
Анонім Показати IP 25 Лютого 2022 16:26
Це повинно було запроваджено разом із воєнним станом!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus