USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Мер Луцька вручив військовим державні нагороди. Фото

Сьогодні 13:42
Сьогодні, 6 серпня, міський голова Луцька Ігор Поліщук вручив військовим державні нагороди, подякував за захист, службу та неоціненний подвиг.

Про це інформує Луцька міська рада.

“В такий складний час, розуміючи небезпеку, ви пішли захищати Батьківщину. Те, що в нашій громаді відносно мирне життя, діти ходять в садочки, школи, люди — на роботу, щоб забезпечувати свої сім’ї, — ваша заслуга. Бажаю міцного здоров’я, Божого захисту та якомога швидшої перемоги нашій Україні, щоб вона мирно жила та процвітала”, — зазначив у вітальному слові Ігор Поліщук.
Відповідно до указу Президента України №190 від 30 березня 2023 року “Про відзначення державними нагородами України” за особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку та високий професіоналізм нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня сержанта Романа Ляшка.
Читати ще: Посмертна нагорода: Героя з Луцька Миколу Мялковського відзначено орденом «За мужність»

Відповідно до наказу Головнокомандувача ЗСУ генерала-полковника Олександра Сирського від 25.05.2024 №807 нагороджено відзнаками “За Незламність”:

молодшого сержанта Євгена Боярчука;
молодшого сержанта Івана Полячука;
старшого сержанта Юрія Мудрака;
солдата Тараса Грицая;
солдата Андрія Камінського.
Також відповідно до наказу командира в/ч А3425 від 04.05.2024 №916 за матеріальну підтримку Збройних Сил України нагороджено медаллю “За сприяння Збройним силам України” Олександра Несмяновича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus