USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Мер Луцька вручив двом спортсменам грошові сертифікати за високі досягнення

15 Липня 2024 17:18
Сьогодні міський голова Ігор Поліщук вручив грошові сертифікати на суму 10 тисяч гривень за високі спортивні досягнення Оксані Мотрунчик та Тарасу Сасовському.

Про це повідомили у міськраді.

Оксана Мотрунчик виборола золото на Чемпіонаті світу у місті Остін (США) та стала чемпіонкою світу з жиму лежачи 2024 року.

Тарас Сасовський здобув чотири золотих медалі на змаганнях «Звитяга Нескорених», що відбулися 16 червня у Тернополі. Також в кінці травня він виборов дві золотих та одну срібну медалі на турнірі серед ветеранів «Київ незламний».

Ці перемоги є не лише особистим досягненням для спортсменів, а й показником високого рівня українського спорту. Такі успіхи є величезною мотивацією для молодого покоління, щоб продовжувати займатися улюбленою справою та досягати вершин.

Читати ще: «Люди, які зараз на фронті, – справжня Україна». В Луцьку обговорили, як найкраще реінтегрувати ветеранів у мирне життя

Ігор Поліщук подякував чемпіонам за високі спортивні здобутки.

«Чудово, що в нас є такі спортсмени та тренери. Радий, що наша Волинь має гарні результати в пауерліфтингу, силових видах спорту. Подальшого успіху без травм та якомога швидшої перемоги, щоб ви могли повноцінно займатися та вкладатися в результат», – наголосив мер.

Читати ще: Сама важить 47 кг: лучанка, яка жме лежачи 100 кг, стала світовою чемпіонкою
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus