USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Мер Луцька призначив керівника ветеранського хабу

Сьогодні 19:06
У Луцьку офіційно призначено керівника новоствореного ветеранського хабу. Ним став Тарас Сасовський. Радником з питань роботи з ветеранами буде Олег Кобилинський.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

«Друзі, сьогодні підписав призначення Тараса Сасовського керівником ветеранського хабу в нашій громаді. Бажаю успіху, адже попереду в нас багато складної, потрібної та надзвичайно актуальної роботи. Радником з питань роботи з ветеранами призначив Олега Кобилинського», – йдеться в повідомленні.

Як відомо, захищати Україну Тарас пішов з початку повномасштабного вторгнення агресора в складі 53-го батальйону 100-ї окремої бригади ТрО. У боях під Бахмутом втратив частини обох ніг, але не втратив бажання жити, рухатись далі та допомагати іншим.

Олег Кобилинський – голова ГО «Луцька міська організація Спілки воїнів ATO Волині» з 2016 року, майор запасу 51-ї ОМБр, ветеран, учасник бойових дій, офіцер-психолог. Закінчив курси підвищення кваліфікації серед ветеранів ATO та OOC за напрямом «Публічне управління та адміністрування» у Національній академії державного управління при Президентові України. Закінчив навчання у школі ГО «Юридична сотня» в м. Львів. Учасник воркшопу «Розбудова локальних проєктів для реабілітації та рекреації ветеранів» в УКУ. Випускник програми «Система підтримки та супроводу ветеранів у громадах із застосуванням кейс-менеджменту». Проходив навчання щодо підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Підприємець-початківець». Співавтор та ініціатор створення: «Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, інвалідів війни, які були призвані на військову службу по мобілізації для участі в проведенні антитерористичної операції, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти військовослужбовців зазначених категорій», а також «Комплексної програми підтримки мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців Збройних сил України, які брали участь в антитерористичній операції на сході України, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, які проживають в м. Луцьку та на території Прилуцької сільської ради Ківерцівського району на 2017 рік (вказані програми діють i сьогодні).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus