USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Мер Луцька привітав пацієнтів медичних закладів з Різдвом Христовим та вручив їм подарунки

25 Грудня 2023 15:38
У день Різдва, 25 грудня, міський голова Ігор Поліщук разом із заступником міського голови Іриною Чебелюк привітали дітей, які нині перебувають на лікуванні в онкогематологічному відділенні Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства.

Про це інформує пресслужба міськради.

Вони вручили діткам і їх батькам подарунки й дитячу Біблію та побажали швидшого одужання.
З різдвяними привітаннями цього дня Ігор Поліщук та Ірина Чебелюк побували й в одному з медичних закладів нашої громади. Вони відвідали військовослужбовців, які перебувають на лікуванні, та вручили подарунки.

Міський голова Ігор Поліщук привітав бійців з Різдвом Христовим, побажав усім якнайшвидшого одужання, щоб якнайшвидше завершилася війна нашою перемогою і з найменшими втратами.
Завітали міський голова Ігор Поліщук та його заступник Ірина Чебелюк й до Луцького геріатричного пансіонату. Підопічні установи підготували для присутніх святкову концертну програму. Ігор Поліщук привітав мешканців закладу з Різдвом Христовим та передав подарунковий сертифікат на акустичну систему і ноутбук для потреб установи. Крім того, для підопічних установи влаштували святковий обід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Александр - 1 Показати IP 25 Грудня 2023 18:29
Молодці. На таке треба знаходити час..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus