USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Мер Луцька передав допомогу від громади військовим на сході

2 Серпня 2024 21:06
Луцький міський голова Ігор Поліщук разом з депутатами Романом Бондаруком, Романом Кравчуком, Володимиром Пшибельським та директором департаменту молоді та спорту Володимиром Захожим побували на сході України, де зараз воюють наші лучани та волиняни, щоб підтримати їх та передати допомогу від Луцької міської територіальної громади: автомобілі, квадрокоптери, fpv-дрони та багато іншого.

Для бійців 100-ї ОМБр, яка зараз виконує бойові завдання на Торецькому напрямку, доставлено 17 одиниць Mavic 3T, 12 одиниць Mavic 3, РЕБи Kvertus AD Counter FPV та AD Counter FPV BackPack.
Також хлопці отримали пікап Nissan Navara, який придбано за кошти працівників Луцької міської ради.
Для 4-ї бригади оперативного підпорядкування Національної гвардії України, яка виконує бойові завдання на півночі Харківщини, передано від нашої громади п’ять Mavic 3 і Mavic 3T, 10 нічних FPV-дронів, дві антени Alientech та Avenger.

Військовослужбовці 14-ї ОМБр на Купʼянському напрямку отримали 14 Mavic 3 і Mavic 3Т, по два РЕБи Синиця 3 і Квертус FPV, два Ecoflow Delta та 10 FPV-дронів.
Для батальйону Любарт, який виконує бойові завдання на Лиманському напрямку, передано два нові автомобілі Mitsubishi L200, п’ять одиниць Ecoflow Delta та сім одиниць квадрокоптерів Mavic 3T і Mavic 3.

Бійці 5-ї ОШБр, яка працює в напрямку Часового Яру, отримали 20 FPV-дронів та чотири одиниці Mavic 3T та Mavic PRO.

Для 95 ОДШБр, яка працює в напрямку Торецька, передали два Starlink, два Mavic 3, два ноутбуки та планшети, Ecoflow Delta та генератор.
Також міський голова Ігор Поліщук разом з колегами ознайомились з роботою батальйону безпілотних систем 3-ї окремої штурмової бригади та передали від нашої громади два безпілотні літальні комплекси Shark, кожен з яких складається з 3 літаків, пускової установки, антенного комплексу та компʼютерного обладнання.

Комплекс використовується для спостереження, виявлення засобів ворога та коригування вогню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 2 Серпня 2024 21:19
Хай буде перемога! Хай вернуться захисники додому живі-здорові!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus