USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Мер Луцька оглянув приміщення, де створять ветеранський хаб

17 Січня 2024 12:46
Луцький міський голова Ігор Поліщук разом із фахівцями управління капітального будівництва оглянув приміщення, де незабаром має постати ветеранський хаб. Його площа – понад 1000 кв.м. Будівля розташована на вулиці Сергія Климчука (колишня вулиця Бенделіані).

Роботи з переобладнання об’єкта, ймовірно, почнуться навесні, та спершу слід подумати куди відселити організації, які на сьогодні функціонують під його дахом, щоб простір для ветеранів був цілісним, повідомляють у міськраді.

«Нам потрібні зали для навчання, лекторії, кімнати для занять з психологом, куточки надання послуг ЦНАПу і департаменту соцполітики. Місце для групової терапії, тренажерний зал, кімнати для більярду, дитяча зона, безалкогольне кафе. Важливий момент – облаштування парковки для транспорту і відпочинкової зони на території майбутнього хабу. Тому сьогоднішній виїзд – ознайомчий. Будівельники запропонували своє бачення майбутніх ремонтних робіт», – зазначив Ігор Поліщук.

Читати ще: Де і коли в Луцьку облаштують ветеранський хаб

Питання створення ветеранського хабу обговорили ще 29 листопада на сесії Луцької міської ради. Депутати виділили кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації, а також передбачили в бюджеті на 2024 рік 50 мільйонів гривень на будівництво. Попередньо, хаб має очолити радник Луцького міського голови з питань роботи з ветеранами Тарас Сасовський.

На сьогодні досвід роботи ветеранських хабів мають кілька міст, зокрема Київ та Львів. Тому Ігор Поліщук вже найближчим часом анонсував поїздку причетних до створення такого центру у Луцьку за перейманням досвіду. Каже, якщо заплановане вдасться втілити, місцевий ветеранський хаб буде зразковим для всієї України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ДПЗ Показати IP 17 Січня 2024 13:30
А де ЦПМСД буде?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus