USD 41.20 41.39
  • USD 41.20 41.39
  • EUR 41.20 41.39
  • PLN 10.60 10.75

«Мені тут луцько!»: до Дня міста в Луцьку стартує фотоконкурс

Сьогодні 07:43
14 вересня 2024 року Луцьк відзначатиме особливу дату – День міста. З цієї нагоди оголошено фотоконкурс «Мені тут луцько!»

Про це інформує Луцька міська рада.

«Луцько» – це особливий настрій, непорівнюване ні з чим відчуття затишку, доброзичливої гостинності, атмосфери спокою і тихої зачаєної радості. Це не просто слово, а ціла міська філософія – луцьке хюґе.

Неологізм створила поетка Ольга Ольхова, а визначення «луцько» навіть запатентовано.

Отож, лучан запрошують поділитися баченням цього поняття через об’єктив фотокамери.

«Покажіть нам ваші улюблені краєвиди, пам'ятні місця, історичну спадщину, архітектуру, природу, життя мешканців, улюблені та важливі місця чи людей, які створюють неповторну та таку особливу атмосферу нашого рідного міста», – закликають у міськраді.

Для участі в проєкті до 11 вересня 2024 року (включно) треба надіслати одне улюблене фото Луцька (обов'язково з коротким описом, чому саме це зображення відповідає концепції «луцько») та контактні дані автора світлини (ПІП і номер телефону) на електронну адресу [email protected].

У темі листа також обов'язково потрібно зазначити назву фотоконкурсу («Мені тут луцько!»). Виконання цих умов – обов'язкові.

Читати ще: У Луцьку змагатимуться пів сотні лицарів з України та закордону

13 вересня 2024 року всі отримані світлини буде опубліковано на офіційній сторінці департаменту молоді та спорту в соціальній мережі Facebook (одним постом в порядку надходження світлин). Найкращі визначать за допомогою онлайн-голосування.

Голосування триватиме до 10.00 16 вересня 2024 року.

Автори трьох фото із найбільшою кількістю вподобань за результатами онлайн-голосування отримають пам'ятні подарунки. Також департамент молоді та спорту залишає за собою право обрати ще одного переможця/переможницю (не залежно від кількості вподобань) у номінації «Особлива відзнака».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анна Показати IP Сьогодні 08:00
Та війна, геть не луцько: примітивщина, заводи зруйнували, нових виробництв не створили. Деградація,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus