USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Меми і жарти про Кримський міст: як українці реагують на потужну бавовну біля півострова

8 Жовтня 2022 20:38
Українці миттєво відреагували на масштабну пожежу на Кримському мосту й відразу почали публікувати жартівливі фото та відео, присвячені новині дня суботи.

Нагадаємо, вранці 8 жовтня на Кримському мосту сталася пожежа. На одній із ділянок переправи загорілася цистерна з паливом. Також відбулося загоряння паливної цистерни у хвості вантажного поїзда.

Через пожежу автомобільний і залізничний рух на Кримському мосту припинено до кінця жовтня.

За офіційною (російською) версією, причиною надзвичайної події став підрив вантажного автомобіля. Це призвело до обвалення двох прольотів автомобільної частини мосту та займання семи цистерн на залізничній частині.

У соціальних мережах жартують, що таким чином ЗСУ привітали диктатора путіна з вчорашнім днем народження.
Українці підхоплюють змовницькі версії росіян, складають вірші та публікують фрагменти з відеозвернень Зеленського чи уривки з радянського мультфільму «Чарівний перстень».
Співзасновник Монобанку повідомив, що для користувачів Apple Pay та Google Pay вже додали новий дизайн картки.
Натомість «Укрпошта» анонсувала випуск марки з Кримським мостом.
Також українці жартують, що заради такої новини варто було прокинутися в суботу якрайраніше, та запитують у росіян, як у них справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus