USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Медведчук закликає до окупації Одеси, якщо Україна не підпише капітуляцію

16 Червня 2024 14:51
Кум Путіна і колишній глава забороненої партії «ОПЗЖ» Віктор Медведчук закликає до окупації Одеси та інших міст, якщо Україна не погодиться на капітуляцію, запропоновану Росією.

Про це Медведчук заявив в інтерв’ю ТАСС, передає УП.

Медведчук заявив, що РФ повинна окупувати Одесу та інші міста, якщо Київ відмовиться від путінської «мирної пропозиції», в якій той закликає віддати чотири області та Крим, а також погодитися на позаблоковий статус.

Колишній депутат Ради також повторив кремлівські наративи про «ляльководів заходу», «партії війни», «нелегітимного Зеленського», «антинародний режим» тощо.

Читати ще: Путін прагнув підірвати підтримку України країнами Заходу перед Самітом миру, – ISW

«Дуже влучний вираз – «звільняти» (Одесу та інші міста, – ред.). Інтереси безпеки Росії диктують необхідність подальших бойових дій з метою боротьби з неонацистським режимом для досягнення повної демілітаризації та денацифікації.

При цьому добре видно, що інтереси режиму Зеленського та інтереси українського народу прямо протилежні. Українці хочуть миру, а Зеленський із західними ляльководами – війни, навіть ціною винищення українського народу. І цей народ потрібно від цієї злочинної нацистської влади звільняти», – каже Медведчук.

Раніше Путін знову заявив, що нібито «готовий до мирних переговорів», але для цього Україна має вивести свої війська з усіх окупованих росіянами регіонів, які Кремль вважає територією РФ.

Президент Володимир Зеленський своєю чергою назвав ультиматумом «пропозиції» російського диктатора Володимира Путіна про припинення війни на його умовах.

Читати ще: Саміт миру: Reuters опублікувало проект декларації
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 16 Червня 2024 18:12
Пішов на х*й, під*р! Тебе самі ж одесити після окупації як зрадника прикінчать
Анонім Показати IP 16 Червня 2024 21:53
Треба було цю гниду пристрілити, а не віддавати кацапам
Клава Показати IP 17 Червня 2024 04:35
то це нікчемне так заробляє у кремлівського виблядка на супчик..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus