USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Медтехніка та ортопедичні вироби в Україні*

25 Серпня 2022 14:33
Деякі товари, необхідні для успішного лікування захворювань різних систем нашого організму, так просто не знайти в аптеках. Для цього є спеціалізовані салони медичної техніки та ортопедичної продукції. Одним із таких салонів є ортопедичний магазин Медтехніка Ортомедiка. Товари, які ми надаємо, можуть знадобитися вам у будь-якій ситуації.

Медтехніка та ортопедичні вироби

Домашня медтехніка просто незамінна. У вашій домашній аптечці обов'язково мають бути такі прилади:

- термометр у разі сезонної застуди;

- тонометр, якщо раптом вам чи члену вашої сім'ї стало зле;

- глюкометр, якщо ви чи хтось із ваших близьких страждає на діабет;

- пульсоксиметр, який застосовують для вимірювання сатурації крові;

- інгалятор або небулайзер.
Щоб швидше зігрітися в холодну пору року, ви можете купити електрогрілку або електропростирадло, а щоб повітря в квартирі завжди було чисте і зволожене, рекомендуємо придбати зволожувач повітря. Ретельно почистити зуби вранці допоможе іригатор (особливо, якщо ви носите брекети), а соляна лампа наситить вашу дихальну систему корисними мікроелементами.

До нашого магазину нерідко звертаються пацієнти, які перенесли травми або відновлюються після операції. Для таких клієнтів ми надаємо великий вибір реабілітаційного обладнання.

1. Післяопераційні. Використовують для профілактики розходження швів.

2. Для вагітних. Підтримують живіт.

3. Спортивні. Застосовують для захисту суглобів.

4. Реабілітаційні. Надають повну або часткову іммобілізацію.

5. Коригувальні. Використовують для корекції хребта, стоп.

Якщо ви сумніваєтеся у виборі, порівнюєте кілька моделей, але не можете ухвалити остаточне рішення, звертайтеся до нашого салону. Експерти з консультування дадуть відповідь на всі ваші запитання.

Товари для краси

В асортименті представлені товари і для домашнього застосування, і для професійних косметологів. Для домашніх процедур у продажу є:

- масажні ванни;

- ручні та електричні масажні пристрої;

- апарати для дарсонвалізації з насадками та комплектувальними.

У магазині ви знайдете великий сегмент виробів для лікування плоскостопості (ортопедичні устілки, масажні килимки, взуття, голчасті аплікатори). Попередньо ознайомитися з асортиментом товарів та оформити онлайн-замовлення ви завжди можете на сайті нашого інтернет-магазину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus