USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Майже всі цивільні у Бучі загинули від куль, не від артилерії, – мер

7 Квітня 2022 19:07
Мер Бучі Анатолій Федорук повідомив, що з кожним днем ​​зростає кількість виявлених тіл у місті, і майже всі – застрелені, йдеться в інтерв’ю DW.

«Станом на вчорашній вечір (6 квітня – ред.) було 320 цивільних. З тілами зараз працюють фахівці – криміналісти, правоохоронці, але кількість виявлених тіл зростає з кожним днем.

Тому що їх виявляють у приватних садибах, парках, скверах, де була можливість, коли не було обстрілу, закопували тіла.

Люди намагалися поховати загиблих, щоби собаки не розтаскували. Зараз у селах громади у таких тимчасових похованнях щодня знаходимо нові тіла», – сказав він.

На уточнююче запитання журналіста, чи гинули в основному через розстріли або внаслідок артилерійських обстрілів, мер відповів: «Практично 90% – це кульові враження, а не осколкові».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus