USD 40.55 40.85
  • USD 40.55 40.85
  • EUR 40.65 40.90
  • PLN 10.00 10.15

Майже пів тисячі легкоатлетів змагалися за першість у Луцьку. Фото

21 Травня 2024 13:25
У Луцьку на стадіоні «Авангард» упродовж двох днів, 18 і 19 травня, проходив командний чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді, а також національний чемпіонат з легкоатлетичного багатоборства.

Учасників змагань привітали голова Волиньради, очільник регіонального осередку НОКУ Григорій Недопад, а також керівниця Федерації легкої атлетики України Ольга Саладуха.

Два дні майже пів тисячі найкращих легкоатлетів країни виборювали чемпіонство, а також право взяти участь у чемпіонаті Європи з легкої атлетики та чемпіонаті Асоціації Балканських федерацій.

Читати ще: Популяризація легкої атлетики та підтримка спортсменів: мер Луцька зустрівся із легендарною легкоатлеткою Ольгою Саладухою

«Волинь має за честь приймати чергові підсумкові національні змагання, цього разу з легкої атлетики. У цьому виді спорту у нашої області неабиякі результати і помітні успіхи. Наприклад, з пʼяти отриманих цьогоріч олімпійських ліцензій чотири здобули саме легкоатлети. Тож бажаю кожному досягти найкращих результатів, але мої щирі уболівання, звісно, за волинян», – зазначив у своєму виступі Григорій Недопад.

За підсумками чемпіонату волинські легкоатлети у командному заліку вибороли срібло в номінації метання та бронзову медаль – за напрямком витривалість.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus