USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Майже два роки вважали зниклим безвісти: підтвердили загибель Героя з Рожища Леоніда Павлюка

4 Червня 2024 19:04
Офіційно підтвердили загибель волинянина, водія-радіотелефоніста 2-го окремого стрілецького батальйону, солдата військової служби Леоніда Вікторовича Павлюка 1964 року народження.

Про це повідомли в Рожищенській громаді.

Рожищанина Леоніда Павлюка вважали безвісти зниклим з 23 травня 2022 року після бойового зіткнення в районі населеного пункту Лиман Донецької області.

«Сумна звістка надійшла про вчителя історії нашого ліцею Павлюка Леоніда Вікторовича, який з перших днів війни пішов добровольцем захищати кордони рідної України.

Ми вірили і чекали, чекали і вірили. Чекали усі: педагоги, учні, батьки – уся шкільна родина, проте, не дочекались...

Леонід Вікторович був справжнім педагогом, чудовим батьком, хорошим колегою і товаришем, мудрим наставником, справжнім чоловіком і патріотом своєї Батьківщини... Цей перелік можна продовжити, проте про людину говорять не слова, а вчинки. Його всі поважали і любили.

Хай береже Господь нашого Героя у Царстві небеснім!

Висловлюємо щирі співчуття дружині Леоніда Вікторовича, синам, усій родині. Світла пам‘ять про Леоніда Вікторовича житиме вічно у наших серцях!» – написали у Рожищенському ліцеї №4.

Траур за загиблим Героєм триватиме з 4 до 6 червня 2024 року включно.

Про дату та час поховання Захисника України повідомлять пізніше.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Червня 2024 21:08
Велика втрата. Діти так переживали за долю Леоніда Вікторовича. Плакали, коли перестав виходити на зв'язок. Був вимогливим та діти любили історію, бо вмів зацікавити і любив свій предмет. Чекали на повернення з полону ... На жаль, не дочекались знову зустрітись за шкільною партою. Щире співчуття рідним і вічна пам'ять та Царство Небесне Герою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus