USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.67

Майже 60 тисяч новорічних дерев продали лісогосподарства Волині

4 Січня 2021 14:49
58 800 штук хвойних дерев вдалося реалізувати державним лісогосподарським підприємствам Волинського ОУЛМГ під час ялинкової кампанії-2020.

Про це інформує пресслужба ВОУЛМГ.

Як зазначається, з кожним роком асортимент святкових деревець від волинських лісівників збільшується. Зрізані і в горщиках – живі хвойні красуні залишаються однаково затребуваними.

У передноворічний період працівники державної лісової охорони та груп оперативного реагування також проводили посилене патрулювання лісових масивів щодо виявлення фактів самовільної заготівлі святкових деревець. На жаль, незважаючи на постійні попередження щодо покарань та доступні ціни на легальні ялинки, такі факти все ж досі трапляються.

Тож у передноворічний період було складено 97 протоколів щодо незаконної заготівлі 134 святкових деревець. Порушники сплатили штрафи за завдані збитки на загальну суму 69 118 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus