USD 40.55 40.85
  • USD 40.55 40.85
  • EUR 40.65 40.85
  • PLN 10.00 10.15

Майже 400 споживачам у Луцькому районі тимчасово припинять газопостачання

29 Червня 2024 06:16
З 09:00 1 липня до 17:00 2 липня у зв’язку з ремонтно-профілактичними роботами, які проводитиме Бібрське лінійне виробниче управління магістральних газопроводів ТОВ «Оператор ГТС України» ГРС Вузлове, буде припинено подання газу споживачам сіл Ржищів та Бужани Луцького району.

Про це інформує Волинська філія «Газорозподільні мережі України».

У випадку повної зупинки відновлення газопостачання будуть здійснювати з 09:00 3 липня.

«У разі відсутності газопостачання, виходячи з помешкання, перекрийте крани перед газовими приладами! Будьте обережними та дотримуйтесь правил безпеки під час використання газу в побуті!» – наголошують газовики.

Читати ще: Волинська філія «Газмережі» перевірить мережі у майже 1000 будинках

Для пришвидшення відновлення газопостачання та з метою дотримання вимог Правил безпеки систем газопостачання необхідно забезпечити: усунення виявлених технічних порушень, надання доступу для огляду газопроводів та газових приладів кожного домоволодіння, відповідність встановлених газових приладів проєкту газифікації, наявність актів перевірки та прочищення димових і вентиляційних каналів.

Також акцентують увагу на необхідності укладення договорів на обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання. Для цього потрібно звернутися до Волинської філії «Газорозподільні мережі України».

Відновлення газопостачання відбудеться після завершення ремонтно-профілактичних робіт за умови доступу до газоспоживального обладнання в помешканнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus