USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Майже 40 років віддав культурній ниві. На Волині помер відомий музикант

Сьогодні 21:02
Відійшов у засвіти талановитий музикант з Волині, людина щирої душі Сергій Олексійович Лавренюк, який майже 40 років був відданий праці на культурній ниві.

Про це у Фейсбуці пише Микола Скубій.

«Жоден концерт на сцені Будинок культури ім. М. П. Ковальова м. Ківерці не обходився без його участі. Це була людина з золотими руками і поцілована Богом талантом... Він і баяніст, і барабанщик, звукач... Усе горіло і оживало в його руках. А щире вітальне рукостискання зранку і тепла посмішка вселяла настрій на цілий день...

Багато років був керівником народного аматорського ансамблю народної музики «Калинова сопілка» та народного аматорського естрадного гурту «Ось так». Користувався повагою та авторитетом серед учасників колективів та колег по роботі, бо був чуйним та уважним до людей...

Читати ще: Зіграв у понад 25 виставах: пішов з життя колишній актор Волинського драмтеатру

Щирі співчуття приносимо дружині Аллі Володимирівні та всій родині. Хай Господь пошле сили перенести велику втрату для вас і для нас. Нехай Господь пошле Йому Царство Небесне та Вічний спокій! Пам’ять про тебе не згасне у наших серцях...» – йдеться у повідомленні.

Редакція Волинських Новин висловлює співчуття рідним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus