USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Майже 300 дітей відпочивали й навчалися в пришкільних таборах у Ковелі

15 Липня 2022 07:00
Ковель – єдине місто на Волині, де цьогоріч працювали пришкільні табори з денним перебуванням. Відпочинок було організовано у тих закладах освіти, які мають найпростіші укриття.

Майже 300 дітей з 20 червня по 7 липня з користю провели час та разом насолодились літом, повідомили у Ковельській міській раді.

Про цікаву програму для дітвори подбали педагоги. Зокрема, у ліцеї №10 вона була тематичною – «Галопом по Європі». У таборі були створені умови для розвитку творчих здібностей учнів, їх талантів та вмінь. Діти опановували гончарство, виготовляли свічки, плели з соломи, створювали ляльки-мотанки. Для дітей організовували музично-розважальну програму. Невід’ємною частиною табірного життя стали спортивні забави. Щодня проводили веселу зарядку, різноманітні естафети, ігри на свіжому повітрі.

Крім того, діти отримали максимум адреналіну, енергії та бадьорості на змаганнях зі спортивного орієнтування та майстер-класу з техніки пішохідного туризму. На майстер-класі «Lego WeDo 2.0» учні конструювали, розвивали просторове мислення, імпровізували з деталями Lego. Також учні брали активну участь у конкурсно-розважальних програмах, інтелектуальних іграх, квестах. Змістовним і цікавим був майстер-клас «Особливості сервірування столу».

Функціонував мовний майданчик. Діти удосконалювали практику та знання, набуті протягом навчального року.

Враховуючи реалії теперішнього часу, для дітей провели арт-терапевтичні заняття, де вони мали змогу попрацювати з техніками на зняття психологічної напруги та стресових станів. Організували також і курс з першої домедичної допомоги.

Яскравою подією став благодійний ярмарок «Разом до Перемоги», на якому вдалося зібрати понад 20 тисяч гривень на потреби ЗСУ.

Дякуючи команді табору, діти відпочили, потоваришували, краще пізнали один одного, навчилися працювати в колективі, дізналися багато цікавого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus