USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Майже 250 тисяч людей залишилися без світла у США через шторм «Ніколас»

15 Вересня 2021 08:44
Майже чверть мільйона жителів у Техасі та Луїзіані залишилися без електроенергії після того, як на регіон обрушився шторм під назвою «Ніколас».



Про це інформує УНН з посиланням на NBC News.


За даними Національного центру ураганів, «Ніколас» зміцнився до урагану 1-ї категорії, але ввечері 14 вересня шторм ослаб до тропічної депресії і був розташований у 25 милях на захід від Порт-Артура, штат Техас, з вітром 35 миль/год.

Поки що шторм має потенціал викликати небезпечні для життя спалахи на глибокому півдні протягом наступних кількох днів, повідомляє центр.

Шкільний округ Х’юстона, найбільший у штаті, а також інші, скасували заняття на вівторок. Загроза погоди також закрила кілька місць тестування та вакцинації на Covid-19 у Х’юстоні та Корпус-Крісті, а також змусила скасувати концерт Гаррі Стайлса, запланований на понеділок увечері в Х’юстоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus