USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Майже 200 осіб під час реєстрації на НМТ допустили помилки: скільки волинян будуть складати тест

29 Квітня 2023 22:40
Станом на 28 квітня на національний мультипредметний тест на Волині зареєструвалися більше восьми тисяч учасників.

Про це розповіла Суспільному завідувачка центру ЗНО та моніторингових досліджень в області Алла Корнейко.

Майже 200 учасників під час реєстрації допустили помилки.

Зі слів Алли Корнейко, найбільша помилка – неправильно оформлені довідки з місць навчання. «Коли наш учасник зареєструвався, він перестає заходити в свій персональний кабінет. Організатори в цей кабінет дають інформацію про помилку, яка зроблена під час реєстрації. Йому треба виправити цю помилку, а він не реагує».

Як розповіла директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, до 7 травня учасник, який зареєструвався на мультипредметний тест і допустив помилку, може в персональному кабінеті її виправити.

«Можна змінити навчальний предмет додаткового блоку, можна змінити населений пункт і можна змінити сесію з основної на додаткову, доклавши той документ, який дає можливість і право участі у додатковій сесії», – каже Лариса Середяк.

Зі слів Алли Корнейко, на базі Волинського інституту післядипломної освіти діє пункт реєстрації на НМТ для усіх охочих. Він працює що будня з 10-ї до 16-ї. Завершується реєстрація 3 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus