USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Майже 100 генераторів у Луцьку передали комунальним підприємствам та закладам освіти

23 Лютого 2023 15:35
У Луцьку 96 генераторів, отриманих за проєктом USAID, передали на баланс комунальних підприємств та закладам освіти.

Про це повідомили у міській раді.

На баланс генератори отримали комунальні підприємства: «Луцьктепло», «Луцькводоканал», «Луцьксвітло», «Луцькспецкомунтранс» та департамент освіти міської ради.

Таке рішення про визначення балансоутримувачів генераторів дасть змогу забезпечити заклади освіти та об’єкти критичної інфраструктури територіальної громади незалежними джерелами електричної енергії у період воєнного стану.

Читати ще: Луцька громада отримала ще два потужних генератори. Де встановлять

«Це допомога від Сполучених Штатів через проєкт USAID. Ми розпочали співпрацю з ними ще влітку минулого року. Напрацювали певний перелік необхідних засобів, які допомогли б нам пережити опалювальний сезон. Там було передбачено і генератори для нашої громади. Була дещо більша кількість, але ми дякуємо і за ці генератори. Їх потужність від п’яти до двадцяти кВт», – зазначив міський голова Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus